Skip to main content

Var med och förverkliga morgondagens vård

Vi ger våra kunder den trygghet och de resurser de behöver för att våga satsa på sina idéer!

Lediga tjänster


Konsult inom QA/RA för medicinteknik

Placeringsort: Vi har kontor i Linköping, men du får gärna jobba från annan ort
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Vill du jobba med att ta fram innovativa lösningar för morgondagens vård och hjälpa dina kunder att lyckas med sina medicinteknikprojekt?

Dina arbetsuppgifter

I din roll kommer du hjälpa våra kunder med regulatorisk strategi, implementation av kvalitetssystem, coaching och utbildning, framtagande av teknisk dokumentation, kliniska utvärderingar, riskhantering, eftermarknadsstrategier, projektledning, CE-märkningsprojekt, FDA-ansökningar mm.

Du kommer ha kundansvar och driva regulatoriska processer från ax till limpa. Du kommer också arbeta i nära samarbete med våra utvecklare för att leverera helhetslösningar som förverkligar våra kunders visioner.

Din profil

 • Du är erfaren inom kvalitetsstyrning och regulatoriska frågor för medicinteknik
 • Du har en universitetsexamen inom IT, medicinteknik eller relaterat område
 • Du är öppen, glad, nyfiken och bidrar med positiv energi
 • Du är en god lyssnare
 • Du är driven, självständig och trygg
 • Du trivs med att arbeta i team
 • Du är duktig på att formulera dig i text på svenska och engelska
 • En bakgrund inom vård och omsorg eller från ett medicintekniskt företag är meriterande
 • Erfarenhet av konsultrollen och revisorsrollen är meriterande
 • Erfarenhet av informationssäkerhetsarbete är meriterande

Du gillar

 • Att arbeta med något som gör skillnad
 • Att coacha och leda andra människor
 • Att bygga långsiktiga och nära relationer med dina kunder och kollegor
 • Att ta eget ansvar och egna initiativ
 • Att utforska nya medicintekniska områden och arbeta med vetenskapligt material
 • Att ta fram överskådlig dokumentation på såväl svenska som engelska

Ta chansen att axla en unik roll i ett konsultföretag med spetskompetens inom området där du också får chansen att vara med och utveckla innovativa produkter, såväl internt som i konsultuppdrag.

App- och webbutvecklare med känsla för UX

Placeringsort: Linköping
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Vill du jobba med att ta fram innovativa mjukvarulösningar för morgondagens vård?
Hos oss blir du delaktig i hela utvecklingsprocessen, från ax till limpa i en bredd av spännande produkter. Vi söker kontakt med smarta utvecklare som vill vara med och bygga upp Sveriges vassaste konsultfirma inom medicinteknisk produktutveckling.

Dina arbetsuppgifter

Som utvecklare hos Medos arbetar du in-house. Vi ser gärna att du vill jobba med hela utvecklingsstacken, men det är viktigt att du brinner lite extra för design och utveckling av användargränssnitt. På sikt värdesätter vi om du vill växa in i en senior roll för att kunna hjälpa nya kollegor att utvecklas.

Hos oss får du stor möjlighet att påverka. Vi arbetar mycket med moderna webbaplikationer i React, Node.js och .NET samt mobilappar i Flutter, Swift och Kotlin. Vi är dock inte bundna vid några specifika språk eller tekniker. Vi använder det vi anser är bäst lämpat för varje enskild produkt, något som gör att vi är måna om att hålla oss uppdaterade kring ny teknik.

Med vårt team av kompetenta kollegor i ryggen får du möjlighet till en brant utvecklingskurva och ett varierande arbete, där du blir delaktig i allt från kunddialog och arkitektur till nyutveckling och förvaltning.

Din profil

Du är öppen, glad, nyfiken och bidrar med positiv energi
Du är driven och självständig
Du trivs med att arbeta i team
Du älskar problemlösning såväl i arbetslivet som på fritiden
Du har en universitetsexamen där du specialiserat dig inom systemutveckling
Du har en estetisk ådra

Du gillar

Att arbeta med något som gör skillnad
Att designa och utveckla bra användaruplevelser
Att bygga långsiktiga och nära relationer med dina kunder och kollegor
Att ta eget ansvar och egna initiativ
Att utforska och tillämpa ny teknik
Att designa och förverkliga snygg systemarkitektur
Att bygga innovativa och användbara lösningar
Att utveckla din bredd som utvecklare, med allt från arkitektur och designmönster till databasdesign, molnlösningar, programspråk, mobila plattformar och nya utvecklingsramverk.


Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Skicka din ansökan med CV till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Om Medos AB

Vi är ett konsult- och produktbolag med spetskompetens inom medicinteknisk mjukvara. Våra kunder anlitar oss för produktutveckling och som rådgivare tidigt i innovationsprocessen, för att hitta rätt väg ut på marknaden och förädla sin verksamhet. Vår molnlösning för kvalitetsstyrning - Focalcube - hjälper kunderna att få sina kvalitetssystem att bli effektiva hjälpmedel i verksamheten.

Vi tror starkt på att alla människor, oavsett var man kommer ifrån, ung som gammal, stark som svag har rätt till den bästa vård man kan tänka sig. Detta är anledningen till att vi driver Medos – vårt gemensamma ’varför’.

Nästa stora innovation väntar alltid precis runt hörnet. Vi vill verka för att svenska entreprenörer inom vård och omsorg ska kunna förverkliga sina idéer. Vi har en unik bredd i Medos, med kompetens som gör det möjligt för oss att stötta en innovatör från idéstadiet ut på marknaden och i långsiktig tillväxt.

Att arbeta på Medos

Hos oss på Medos får du stor frihet att forma din egen roll, utifrån vad du brinner starkast för. Du blir en del av ett fokuserat team, med högt i tak och härlig atmosfär. Vi stöttar och inspirerar varandra i alla uppdrag och vidareutvecklar vår expertis genom en utpräglad öppenhet för nya idéer och samarbete med andra.

Kollegorna finns aldrig längre än ett samtal bort och vi tar oss alltid tid att bolla tankar och funderingar. Tillsammans hittar vi alltid en väg framåt. Medos erbjuder stor flexibilitet. Du kan arbeta både hemma och på kontoret, beroende på vad som passar dig bäst. Du har också stor möjlighet att anpassa dina arbetstider och välja när du tar ut semester. Vi tror starkt på att ha en bra balans mellan arbete och fritid, för att alla våra medarbetare ska må bra.