Produktutveckling med oss

Din idé är grym! Tillsammans skapar vi säkra och konkurrenskraftiga produkter med vår expertis inom teknik, metodik och regulatoriska krav.

Många av våra kunder vill att vi hjälper dem från ax till limpa. Vi tar då fram och implementerar kvalitetsledningssystem och IT-stöd och driver utvecklingsprojektet från behov och kravspecifikation till CE-märkt och FDA-godkänd produkt. Vi ger er tillgång till regulatorisk expertis, projektledare och systemutvecklare.

Medicinteknisk produktutveckling, CE & FDA

Vårt erbjudande

One-stop-shop

Vi är en komplett partner för medicinteknisk mjukvara. Vi kan hjälpa er med prototyping, teknisk utveckling, grafisk design, integrationer, tekiska generationsskiften, riskhantering, dokumentation, klinisk utvärdering, kvalitetsledningssystem, CE-märkningar, FDA-ansökningar och mycket annat.

På innovatörens villkor

Vi har arbetat med start-ups och små innovationsbolag i medicinteknikbranschen i många år. Vi vet vilka utmaningar vår bransch bjuder på. Ni kan räkna med att vi finns vid er sida med kompetens och resurser även om era idéer och behov förändras. Med oss får ni personliga relationer och ett äkta engagemang. Vi vill jobba med er långsiktigt – på era villkor.

Beprövad utvecklingsmodell

Vår utvecklingsprocess är baserad på de erfarenheter vi samlat genom många år av verksamhetsutveckling och certifieringsuppdrag i stora och små medicintekniska verksamheter. Metodiken är i grunden agil och uppfyller de högt ställda krav som ställs på utveckling och dokumentation av medicinteknisk mjukvara.

Vi ser till att rätt saker sker i rätt tid så att ni och er produkt får bästa tänkbara start.

GUIDE: FEM FRAMGÅNGSFAKTORER

Våra tankar om teknik

Våra projekt utgår inte sällan från en mobilapp för Android och iOS. Vi föredrar i medicintekniska applikationer att utveckla 'native' i Swift och Kotlin men är också öppna för cross-platform-miljöer. För enklare applikationer är ibland en responsiv webbsida det bästa.

Vi älskar maskininlärning, att integrera biosensorer via Bluetooth och sy ihop en helhetslösning med bearbetning och visualisering av data i en riktigt kompetent backendlösning.

Vi kan hjälpa er att ta helhetsgrepp om EN 62304, ISO 14971, EN 62366 och andra centrala standarder.

Produktutveckling med appteknik, Android, iOS, mobilapp och cross-plattform.
Angular
Node JS
Mongo DB
HTML 5
React
Swift
Bluetooth
Azure
Microsoft NET
SQL Server
HL7 International
IEC

Medos vision är att alla människor ska få tillgång till bästa tänkbara vård. Vi arbetar med kunder som delar vår vision. Vi ger våra kunder den trygghet de behöver för att våga satsa på sina idéer och de resurser de behöver för att kunna fokusera på sina mål.

Medos AB

Skyttegatan 2A
582 30 Linköping
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
013-14 00 55

Medos är ett konsult- och produktbolag med spetskompetens inom medicinteknisk mjukvara. Våra kunder anlitar oss för produktutveckling och som rådgivare tidigt i innovationsprocessen.