• Medos AB - Er partner inom medicinteknisk mjukvara!

 

Vården är mitt i en spännande digital transformation som drivs av starka visioner och idéer. Vår passion är att förverkliga våra kunders visioner om morgondagens vård.

Medos är en helhetspartner för utveckling av medicinteknisk mjukvara. Vi tar era skisser och idéer hela vägen till CE-märkt produkt. Vi är själva specialister inom mobila appar, moderna webbapplikationer och integrationslösningar. Tillsammans med våra partners kan vi också driva hårdvaruprojekt och utveckling av inbäddad mjuvkara. Vi levererar alltid konkurrenskraftiga och säkra produkter genom en stark förankring som innovationsstödjande konsulter med expertis inom teknik, standarder, regelverk och utvecklingsmetodik.

Medos som utvecklingspartner

Vi kan snabbt sätta upp ett utvecklingsteam som arbetar dedikerat med utvecklingen av er produkt. Våra utvecklare har teknisk bredd och kan ta helhetsansvar för att omsätta era idéer till en stabil och säker teknisk lösning. Vi kan också bidra med resurskonsulter för att stärka upp ert team.

Projektmodell

Vår utvecklingsprocess är baserad på de erfarenheter vi samlat genom många år av verksamhetsutveckling och certifieringsuppdrag i stora och små medicintekniska verksamheter. Metodiken är i grunden agil och uppfyller de högt ställda krav som ställs på utveckling och dokumentation av medicinteknisk mjukvara.

Hela vägen till CE-märkning

Vi har arbetat med CE-märkning av medicintekniska produkter i många år. Vi har de detaljkunskaper som krävs för att säkerställa att er produkt utvecklas och dokumenteras på ett sätt som uppfyller de krav som ställs. Vi hjälper er att axla ansvaret för produkten.Angular  Node JS MongoDB HTML5 React Native / React JS Apple Swift Bluetooth LE Microsoft Azure Microsoft .NET Microsoft SQL Server
CE FHIR HL7 IEC ISO

 

focalcube är ett molnbaserat system för ärendehantering, revisonshantering, dokumenthantering mm

Verksamhetsutveckling med Focalcube

Vi har gedigen erfarenhet av att förädla medicintekniska verksamheter. Våra konsulter kan också fungera som utbildare, coacher och projektledare för att ta ett helhetsgrepp kring er kvalitetsstyrning och säkra upp kommande certifieringar. Focalcube - vår molnlösning för kvalitetsstyrning - är unik och har hjälpt många av våra kunder ut på världsmarknanden.


MDR 2017/745   –   MDD 93/42/EEC   –   LVFS 2003:11   –   FDA CFR   –   ISO 13485   –   ISO 9001  –   ISO 14001  –   OHSAS 18001   –   ISO 14971   –   EN 60601-1   –   EN 62304   –   EN 62366  –   EN 82304   –   ISO/IEC 27001  –   GDPR

Medos är ett konsult- och produktbolag med spetskompetens inom medicinteknisk mjukvara. Våra kunder anlitar oss för produktutveckling och som rådgivare tidigt i innovationsprocessen, för att hitta rätt väg ut på marknaden och förädla sin verksamhet. Vår molnlösning för kvalitetsstyrning - Focalcube - hjälper kunderna att få sina kvalitetssystem att bli effektiva hjälpmedel i verksamheten.