• Medos AB - Er partner inom medicinteknisk mjukvara!

 

DigitalhealthAlla människor ska få tillgång till bästa tänkbara vård

Vi tar era idéer hela vägen till CE-märkt medicinteknisk produkt. Vi är specialister inom mobila appar, moderna webbapplikationer och integrationslösningar. Vår experis inom kvalitetsstyrning och regulatoriska frågor ger er den trygghet ni behöver för att våga satsa på era idéer.

Tillsammans skapar vi morgondagens vård.

 

 

Produktutveckling  

Trygg utvecklingspartner

Trygg utvecklingspartner

Vi kan snabbt sätta upp ett utvecklingsteam som arbetar dedikerat med utvecklingen av er produkt. Våra utvecklare har teknisk bredd och kan ta helhetsansvar för att omsätta era idéer till en stabil och säker teknisk lösning. Vi kan också bidra med resurskonsulter för att stärka upp ert team.
Beprövad projektmodell

Beprövad projektmodell

Vår utvecklingsprocess är baserad på de erfarenheter vi samlat genom många år av verksamhetsutveckling och certifieringsuppdrag i stora och små medicintekniska verksamheter. Metodiken är i grunden agil och uppfyller de högt ställda krav som ställs på utveckling och dokumentation av medicinteknisk mjukvara.
Hela vägen till marknaden

Hela vägen till marknaden

Vi har arbetat med CE-märkning av medicintekniska produkter i många år. Vi har de detaljkunskaper som krävs för att säkerställa att er produkt utvecklas och dokumenteras på ett sätt som uppfyller de krav som ställs. Vi hjälper er att axla ansvaret för produkten.

 

Angular  Node JS MongoDB HTML5 React Native / React JS Apple Swift Bluetooth LE Microsoft Azure Microsoft .NET Microsoft SQL Server
CE FHIR HL7 IEC ISO

 

 

 

Regulatorisk rådgivning

Våra konsulter har arbetat i många år med regulatoriska frågor inom medicinteknik, med produkter inom många olika teknikdomäner och samtliga riskklasser. Våra förstudier är breda och täcker vid behov in allt från regulatorisk och klinisk strategi till affärsmässiga frågeställningar och tekniska överväganden. Vi kan stötta er med rådgivning genom hela CE-märkningsprocessen, hantera registreringsärenden och även stötta er inför lansering på andra marknader såsom USA och Kanada.

 

MDR 2017/745   –   FDA CFR   –   ISO 13485   –   ISO 9001  –   ISO 14001  –   OHSAS 18001   –   ISO 14971   –   EN 60601-1   –   EN 62304   –   EN 62366  –   EN 82304-1   –   ISO/IEC 27001  –   GDPR

 

 

 

Verksamhetsutveckling

Vi har gedigen erfarenhet av att förädla medicintekniska verksamheter. Våra konsulter kan också fungera som utbildare, coacher och projektledare för att ta ett helhetsgrepp kring er kvalitetsstyrning och säkra upp kommande certifieringar. Focalcube - vår molnlösning för kvalitetsstyrning - är unik och har hjälpt många av våra kunder ut på världsmarknanden.

focalcube är ett molnbaserat system för ärendehantering, revisonshantering, dokumenthantering mm

 

Medos är ett konsult- och produktbolag med spetskompetens inom medicinteknisk mjukvara. Våra kunder anlitar oss för produktutveckling och som rådgivare tidigt i innovationsprocessen, för att hitta rätt väg ut på marknaden och förädla sin verksamhet. Vår molnlösning för kvalitetsstyrning - Focalcube - hjälper kunderna att få sina kvalitetssystem att bli effektiva hjälpmedel i verksamheten.